Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

Grocery Giant
Platform

iOS, Android

Technologie

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

6 maanden

Project uitdagingen

 • We moesten een oplossing creëren voor zowel klanten als leveranciers die de service van Grocery Giant zou vereenvoudigen.

 • Voor de beste gebruikerservaring moesten we verschillende betalings- en navigatieprogramma's integreren.

 • Onze ontwikkelaars moesten een app bouwen voor zowel Android als iOS met behulp van het nieuwste Google-framework (Flutter).

 • We moesten een gebruiksvriendelijk ontwerp maken en rekening houden met de afmetingen van het scherm van elke telefoon.

Oplossingen

 • Dart syntax heeft de ontwikkeltijd van de code verkort door het samenhangende werk van programmeurs te garanderen.

 • Flutter heeft bij het ontwikkelen van een geweldig UI-ontwerp geholpen voor zowel Android- als iOS-versies van de mobiele app. De inhoud wordt hierdoor alleen binnen de schermgrenzen (Safe Area) van het apparaat weergegeven.

 • Een integratie met Google Maps en de implementatie van Web Socket-protocollen zorgt voor directe updates van bestel- en leveringsmeldingen.

 • We hebben veilige betaling via de app mogelijk gemaakt door de integratie van het Stripe betaalplatform.

Resultaten

 • Grocery Giant is een tijdbesparend platform geworden dat zorgt voor een gemakkelijke, gebruiksvriendelijke en volledig transparante manier van boodschappen doen.

 • Eén applicatie voldoet volledig aan de behoeften van klanten en leveranciers, waarbij gebruikers gemakkelijk van de ene modus naar de andere kunnen overschakelen.

 • Dankzij de Web Socket-technologie werkt het systeem de leveringsinformatie soepel bij zonder dat de pagina opnieuw hoeft te worden geladen.

 • Leveranciers kunnen bestellingen eenvoudig en nauwkeurig afhandelen, hun productiviteit verbeteren en de bedrijfskosten verlagen. Met het beheerderspaneel kunnen zij foto's uploaden en beschrijvingen van de producten toevoegen, het kiezen van de meest geschikte betaalmethode, het voorkomen van leveringsfouten en de voorkeuren van klanten beter begrijpen.

 • Klanten kunnen gedetailleerde informatie krijgen over alle supermarkten in de buurt, inclusief assortiment en prijzen. Ze kunnen artikelen aan de winkelwagen toevoegen en verwijderen, een gewenste betaalmethode kiezen, hun bestelling volgen op de kaart of het regelen van afhalen.

PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

PropertyReviewed

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Portal

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Bank Manager

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Evaluator

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Janala

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!