Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Janala
Platform

Web

Technologie

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

3 maanden

Project uitdagingen

  • We moesten een educatief platform creëren dat een verbeterde leerervaring mogelijk zou maken door middel van gepersonaliseerde video's.

  • Het ontwerp van het platform moest eenvoudig en gemakkelijk aanpasbaar zijn om een ​​optimale gebruikerservaring te garanderen, ongeacht het gebruikte apparaat.

  • Het was essentieel dat we de gebruikers video's van de hoogste kwaliteit kunnen bieden, zelfs in situaties waarin gebruikers slecht internet hebben. Om dit te bewerkstelligen moest Enkonix gespecialiseerde servernetwerken voor videostreaming gebruiken.

Oplossingen

  • We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke website, waar zowel studenten als beheerders gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

  • Onze ontwikkelaars gebruikten een asynchrone video converter die tientallen videobestanden tegelijk kan verwerken, in meerdere kwaliteiten en videoformaten (HLS voor iOS en DASH voor andere platforms).

  • Om goede prestaties en hoogwaardige audiovisuele materialen te kunnen bieden, hebben we gebruik gemaakt van de CDN-technologie.

  • We hebben een op maat gemaakte videospeler voor meerdere browsers toegevoegd, waarmee we de acties van alle gebruikers kunnen volgen. Dit geeft onze klant de mogelijkheid om analyses en volledige kijkstatistieken te bekijken.

Resultaten

Janala is een ongelooflijk succesvol platform voor online onderwijs geworden. Dankzij CDN werkt het systeem soepel en kan het de gebruikerservaring verbeteren door automatisch laadvertragingen te minimaliseren. Onze oplossing is betrouwbaar en biedt snelle videostreaming, ongeacht de locatie, het tijdstip of het afspeelapparaat. De op maat gemaakte videospeler helpt het bedrijf om gegevens te verzamelen over de betrokkenheid van de kijkers, terwijl het aanbevelingsalgoritme is gebaseerd op de individuele voorkeuren en kijkgeschiedenis van de gebruiker. Ten slotte hebben video's ook tijdcodes, zodat kijkers gemakkelijk op de benodigde inhoud kunnen klikken.


PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

PropertyReviewed

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Grocery Giant

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Portal

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Bank Manager

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Evaluator

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!