PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


PropertyReviewed
Platform

Web

Technologie

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

12 maanden

Project uitdagingen

  • We moesten een gebruiksvriendelijke website maken die geschikt zou zijn voor de behoeften van zowel de huurders als de eigenaren van onroerend goed

  • We moesten ervoor zorgen dat alle beoordelingen waren geverifieerd

  • Het was belangrijk om verschillende abonnementen te maken, voor alle verschillende soorten gebruikers

  • We wilden klanten nauwkeurige statistieken en analyses bieden over hun verhuurde eigendom

Oplossingen

  • Ons team heeft een uitgebreid ontwerp gemaakt dat het mogelijk maakt om te sorteren op basis van specifieke vragen (op verschillende soorten panden: kantoor, winkel, industrieel)

  • Eigenaren kunnen hun eigen foto's en die van Google Street View uploaden

  • Om geverifieerde feedback te kunnen geven, moeten gebruikers zich registreren voordat ze een beoordeling kunnen plaatsen, zodat andere huurders een weloverwogen keuze kunnen maken

  • We hebben de Stripe Billing API geïntegreerd, zodat abonnementen volledig op maat gemaakt kunnen worden

Resultaten

Een potentiële huurder of koper heeft toegang tot geverifieerde informatie om een overwogen beslissing te kunnen nemen om te investeren. Met onze oplossing kunnen huurders feedback over het pand delen (informatie over netheid, onderhoud het gebouw, infrastructuur en de buurt).

Eigenaren van onroerend goed kunnen panden toevoegen, gebouwde panden claimen, statistieken op de bezoekpagina bekijken en foto's van hun eigendom wijzigen. Bovendien kunnen ze met de huurders communiceren (meldingen ontvangen, reageren op beoordelingen en vragen beantwoorden). Property Reviewed biedt merkbekendheid (verhoogde merkzichtbaarheid d.m.v. een geclaimde pagina) en helpt om een goede reputatie op te bouwen.

Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Grocery Giant

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Portal

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Bank Manager

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Evaluator

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Janala

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!