StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

StartMy.Bank Manager
Platform

Web

Technologie

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

5 maanden

Project uitdagingen

  • We moesten een simulatie van de aandelenmarkt maken met ingewikkelde grafieken en een grote hoeveelheid gegevens en berekeningen.
  • Het ontwerp van de interface moest begrijpelijk en gebruiksvriendelijk zijn.
  • Enkonix moest het mogelijk maken om meerdere sessies te creëren waarmee meerdere deelnemers tegelijkertijd een test zou kunnen afleggen.
  • Managers moeten de mogelijkheid hebben om sessies van elke deelnemer in realtime te kunnen aanmaken en deze begeleiden.
  • Onze oplossing vereiste de opslag en verwerking van grote hoeveelheden gegevens en berekeningen, die constant automatisch voor elke deelnemer afzonderlijk moet worden bijgewerkt.

Oplossingen

  • Onze ontwerpers ontwikkelden een uitgebreide interface met intuïtieve navigatie. Het bevat alle informatie op één pagina, inclusief extra instelbare tabbladen.

  • We hebben het WebSocket-protocol geïmplementeerd waarmee de gegevens voor elke deelnemer in realtime kunnen worden verwerkt en bijgewerkt, afhankelijk van de actie.

  • Bovendien kunnen managers met de WebSocket deelnemers uitnodigen, online sessies opzetten en resultaten en antwoorden in realtime bekijken.

  • Bank Manager is volledig aangepast voor tablets en mobiele apparaten.

  • Managers hebben de mogelijkheid om programma's voor individuele sessies aan te maken, maar ook voor groepssessies. Ook kunnen zij educatieve materie toevoegen, studenten uitnodigen en statistieken van geslaagde sessies nakijken.

Resultaten

Enkonix ontwikkelde de perfecte oplossing voor alle financiële instellingen die hun vaardigheidskloof willen dichten en hun personeel willen opleiden.


Onze simulator geeft real-life uitdagingen en taken. Klanten hebben toegang tot het nieuws en financiële gegevens (beleggingen, markten, balansen, activa en passiva). Op basis van de datatrends in de economie kunnen werknemers modellen maken van investeringen en geld verdienen. Al deze resultaten worden geanalyseerd door managers en topbedrijven kunnen hiermee het beste personeel inhuren.

Dankzij het uitgebreide, maar toch gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen medewerkers taken overal en vanaf elk apparaat uitvoeren. Bovendien kunnen managers nieuw materiaal uploaden en medewerkers in realtime aansturen.


Met de verscheidenheid aan taken kun je een allround en flexibel personeelsbestand opbouwen, wat voor veel bedrijven een hoge prioriteit heeft in deze snel veranderende economie.

PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

PropertyReviewed

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Grocery Giant

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Portal

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Evaluator

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Janala

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!