StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

StartMy.Evaluator
Platform

Web

Technologie

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

6 maanden

Project uitdagingen

  • We moesten een flexibel en universeel systeem bouwen voor het ontwikkelen van enquêtes en examens.
  • Het ontwerp moest gebruiksvriendelijk zijn, zodat managers examens konden toevoegen.
  • Enkonix moest het mogelijk maken voor studenten om de sessie op te slaan en deze op een later tijdstip te hervatten.
  • Managers moesten de antwoorden en resultaten van hun medewerkers in realtime kunnen volgen.

Oplossingen

  • We ontwikkelden een flexibel systeem waarin vragen in elke situatie kunnen worden aangepast.
  • De ontwerpers hebben een gebruiksvriendelijk ontwerp gemaakt waarmee gebruikers vragen kunnen toevoegen, verwijderen en vervangen.
  • Alle resultaten van studenten worden direct opgeslagen in de database. Zo kunnen ze op elk gewenst moment een enquête of examen hervatten zonder opnieuw te hoeven beginnen.
  • Het hele proces van het maken ven het examen en het verzenden van informatie is gebouwd op WebSocket-technologie, waarmee de sessies van studenten in realtime kunnen worden gecontroleerd.
  • De manager kan een tijdslimiet instellen voor het behalen van een examen en vragen wijzigen (oude vragen worden opgeslagen in het archief waar je ze kunt bekijken en eventueel weer kunt toevoegen aan de actieve vragen).
  • StartMy.Evaluator is aangesloten op StartMy.Portal waarin managers programma's en documenten kunnen toevoegen.

Resultaten

Het Enkonix-team creëerde een oplossing die de mogelijkheid biedt om werknemers op financieel gebied op te leiden. Dankzij StartMy.Evaluator kunnen managers enquêtes maken, informatie verzamelen of meningen van deelnemers over bepaalde onderwerpen vergaren. Deze vragen kunnen enkele of meerdere juiste antwoorden bevatten.

Bovendien kan de manager de lopende sessies van de student in realtime bekijken en zijn/haar resultaten en scores bekijken. Dankzij de statistieken die we bieden, kunnen gebruikers controleren hoeveel mensen een bepaald antwoord hebben gekozen.


StartMy.Evaluator helpt de prestaties van het bedrijf te verbeteren door de professionele vaardigheden van hun werknemers te verbeteren.


PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

PropertyReviewed

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Grocery Giant

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Portal

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Bank Manager

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Janala

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!