StartMy.Portal: een managementtool voor het trainen van personeel

StartMy.Portal is een platform waarmee financiële bedrijven trainingen voor hun werknemers kunnen opzetten om hen te helpen groeien, hun productiviteit te verhogen, het merkimago te verbeteren en de winst te vergroten.

Het bestaat uit verschillende online simulaties, beoordelingstools, educatief materiaal en vragenlijsten. Deze worden beheerd door managers of mentoren.

StartMy.Portal
Platform

Web

Technologie

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Projectduur

18 maanden

Project uitdagingen

 • We moesten een complex educatief platform creëren met verschillende soorten taken, maar waar zowel managers als studenten makkelijk hun weg moeten kunnen vinden.
 • De verschillende elementen van StartMy.Portal moesten unieke ontwerpen hebben, maar tegelijkertijd goed op elkaar aansluiten.
 • We moesten processen opzetten tussen StartMy.Portal en andere projecten en simulatieprogramma's zoals Bank Manager en Evaluator, zodat gebruikers in een fractie van een seconde kunnen omschakelen.
 • We wilden managers de mogelijkheid geven om de taken van studenten in realtime te kunnen controleren.
 • Het beheerderspaneel moest gebruiksvriendelijk zijn, zodat het voor managers gemakkelijk zou zijn om taken, grafieken, documenten en vragenlijsten aan te maken of te wijzigen en actuele informatie te uploaden.


Oplossingen

 • Enkonix besloot een microservice-architectuur te implementeren, zodat alle componenten onafhankelijk van elkaar konden werken. Dankzij deze technologie was het eenvoudig om alle modules te bouwen en te onderhouden en om de productiviteit, flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid te verbeteren.

 • Dankzij het overzichtelijke beheerderspaneel kan elk onderdeel van het programma door managers worden aangestuurd, die daarmee inhoudelijke taken aan kunnen passen en finetunen.

 • De managers kunnen deelnemers uitnodigen, online sessies organiseren en resultaten en antwoorden in realtime bekijken dankzij de WebSocket-technologie.

 • Studenten hebben altijd en overal toegang tot het programma en alles dat door de manager beschikbaar is gesteld. Ze kunnen video's bekijken, documenten lezen en simulatiesessies volbrengen, individueel of in teams met hun collega's.

 • Bovendien kan de manager open programma's maken met gratis toegang voor iedereen die zijn persoonlijke vaardigheden wil toetsen. Dit maakt het mogelijk om de kennis van medewerkers te checken en aanvullende vaardigheden op te doen. De resultaten kunnen ook worden gebruikt in een eventuele zoektocht naar betere specialisten.

 • Wanneer een manager toegang heeft gekregen tot de portal kan hij/zij met zijn persoonlijke account bij alle bestaande programma's, materialen, simulaties, online colleges en documenten.

 • Tegelijkertijd kan de manager aparte programma's en educatieve materie samenstellen, andere studenten uitnodigen en statistieken nakijken van afzonderlijke simulaties of documenten.

Resultaten

StartMy.Portal helpt financiële bedrijven om hun medewerkers te motiveren, productiviteit te verhogen en prestaties te verbeteren.

Onze simulaties helpen bij het vinden van de juiste persoon voor de juiste job. Bedrijven die hierin voorop staan en investeren in meer vaste werknemers, kunnen uiteindelijk besparen op wervingskosten. Goede training motiveert medewerkers om beter te presteren, wat leidt tot een hogere tevredenheid onder het personeel en dus minder verloop.

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen de managers eenvoudig taken, topics en vragenlijsten aanpassen aan hun behoeften. Ze kunnen documenten aanmaken en nieuwe materie uploaden om medewerkers te kunnen blijven bijscholen binnen hun vakgebied.

Met de verscheidenheid aan taken kun je een allround en flexibel personeelsbestand opbouwen, wat voor veel bedrijven een hoge prioriteit heeft in deze snel veranderende economie. Onze oplossing maakt het niet alleen mogelijk om te trainen op aanvullende vaardigheden voor intern personeel, maar ook om nieuw personeel te vinden dankzij de vragenlijsten en simulaties, die managers kunnen aanmaken voor sollicitanten.
PropertyReviewed: het eerste online beoordelingsplatform voor de vastgoedsector

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

PropertyReviewed

Property Reviewed is een platform dat speciaal is gemaakt voor de behoeften van eigenaren en huurders van onroerend goed in Australië. Het biedt geverifieerde beoordelingen en tarieven over Australisch onroerend goed, die belangrijk zijn voor het vinden van een woning of bedrijfspand. De oplossing maakt interactie met huurders mogelijk. Ook kun je analyses bekijken en tips krijgen over hoe de winst voor eigenaren van onroerend goed kan worden verhoogd.


Grocery Giant — een dienst om gemakkelijk online boodschappen te doen

Flutter, Python, Django, PostgreSQL

Grocery Giant

Hiermee kun je vers voedsel en snacks bij je favoriete winkel kiezen en op tijd laten bezorgen. Je kunt ook op elk moment met de hand geselecteerde en verpakte producten uit een lijst kiezen.

StartMy.Bank Manager: een educatieve simulator voor de dagelijkse activiteiten van managers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Bank Manager

StartMy.Bank Manager is een simulatiespel ontwikkeld voor studenten en specialisten van over de hele wereld.


Het geeft de mogelijkheid om ervaring op te doen op financieel gebied en bankmanagement, financiële beslissingen te nemen en professionele vaardigheden te verbeteren. Dit proces vindt plaats in een virtuele ruimte waar studenten van over de hele wereld tegelijkertijd sessies kunnen doorlopen.

StartMy.Evaluator: een beoordelingsoplossing voor het trainen van medewerkers

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

StartMy.Evaluator

StartMy.Evaluator is een set van enquêtes, vragen die financiële bedrijven helpen de vaardigheden van hun werknemers of potentiële kandidaten te beoordelen. Het kan worden aangepast aan specifieke behoeften of taken.


Dankzij deze oplossing kunnen werkgevers hun werknemers opleiden, hun kennis evalueren of de beste match voor een openstaande vacature vinden.

Janala: een educatief platform met meer dan 3000 educatieve video's en 30 verschillende onderwerpen

Vue.js, Python, Django, PostgreSQL

Janala

Janala is een e-learningplatform gericht op thematische video's die specifiek zijn afgestemd op de voorkeur van de gebruikers. Met ongeveer 30 onderwerpen en 3000 video's, is het platform in een hoog tempo de 'Netflix' van e-learning aan het worden.

Heb je een business plan of idee? Laat het ons weten!