Experience

Op zoek naar een ontwikkelbedrijf van mobiele apps binnen je bedrijfsdomein?

Maak gebruik van de expertise van Enkonix als ontwikkelbedrijf van mobiele apps voor schaalbare, interoperabele applicaties die bij je bedrijf passen.

clutch

Een nieuwe applicatie bouwen, optimaliseren of migreren? Wij doen het allemaal.

Of je nu op zoek bent naar een ontwikkelbedrijf van mobiele apps voor een nieuwe applicatie of een bestaande app wilt optimaliseren om extra verkeer aan te kunnen - wij bij Enkonix kunnen je vertrouwde partner zijn om te helpen je doelen te bereiken.

Wat we doen

Wij helpen met het bouwen van op maat gemaakte, hoogwaardige applicaties ter ondersteuning van complexe bedrijfsprocessen en specifieke gebruikersvereisten. Ons team van experts is bekwaam in het analyseren van bedrijfsdoelen om ervoor te zorgen dat tijdens de ontwikkeling rekening wordt gehouden met elk bedrijfsproces.

Case Study

Grocery Giant

Grocery Giant is een startup die boodschappen doen veel gemakkelijker maakt voor zowel klanten als leveranciers. Het platform stelt kopers in staat om gedetailleerde informatie te krijgen over supermarkten, de beschikbaarheid van goederen in hen en de verkopers kunnen de voorkeuren van klanten gemakkelijk begrijpen.

1

/

2

Onze aanpak voor softwareontwikkeling op maat

Aanpak voor softwareontwikkeling op maat

Voordelen

Voordelen

* Volledige transparantie
* Controle over productontwerp
* Toegewijd en zeer bekwaam team
* Ongeëvenaarde productkwaliteit
* Onderling overeengekomen tijd en budget
* Optimale pre-product release
Voordelen van softwareontwikkeling op maat

Tumbnails

cmm

Onze stakeholders zijn blij met het werk van Enkonix en hun bijdrage aan de groei van het bedrijf door de jaren heen. Het team is zeer responsief en communicatief. Wat nog belangrijker is, ze zijn een echte partner voor de klant.

user
Jimmy Directeur van Nutheorie

Neem contact met ons op om je idee te bespreken en wij maken gratis een gedetailleerde offerte

* Productontwerp

* Webontwikkeling

* Mobiele ontwikkeling

Neem contact met ons op
Inhoudsopgave expand

Waarom heeft je bedrijf app-ontwikkeling op maat nodig?

De ontwikkeling van mobiele apps op maat is een cruciale factor geworden voor de digitale transformatie van ondernemingen. Dit komt omdat app-ontwikkeling op maat een gepersonaliseerde gebruikerservaring biedt, wat resulteert in een betere klantbetrokkenheid en een hoger investeringsrendement. Een recent Statista-rapport voorspelde dat tegen het einde van 2020 het aantal downloads van mobiele apps 280 miljard was, vergeleken met 140 miljard downloads in 2016. Deze cijfers geven duidelijk de groei van mobiele apps aan en benadrukken hun bruikbaarheid voor zowel bedrijven als individuele gebruikers.


Dit artikel biedt inzicht in hoe bedrijven mobiele oplossingen kunnen gebruiken om de efficiëntie te verbeteren, de omzet te verhogen, de kosten te verlagen, de naamsbekendheid te vergroten, klanten te betrekken en meer. Het bespreekt ook waarom het belangrijk is om het juiste type mobiele oplossing te kiezen op basis van de specifieke vereisten van een bedrijf.


Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven zouden moeten overwegen om mobiele oplossingen te ontwikkelen. Hier volgen enkele voordelen van op maat gemaakte mobiele apps voor bedrijven:


Verbeterde workflows en productiviteit

Apps op maat worden gebouwd met specifieke zakelijke vereisten in gedachten, zodat belangrijke functies worden geïntegreerd voor een betere teamsamenwerking. Met deze zakelijke vereisten in het achterhoofd, worden de toepassingen op maat ontwikkeld om de informatie-uitwisseling te vereenvoudigen, processen te stroomlijnen en taken te optimaliseren, waardoor de productiviteit van het personeel wordt verhoogd.


Apps verbeteren de toegankelijkheid

Een op maat gemaakte applicatie creëert een direct kanaal tussen ondernemingen en hun eindgebruikers. Via de mobiele applicatie hebben klanten relevante informatie in de palm van hun hand. Daarnaast maken bedrijven ook gebruik van efficiënte en gerichte marketing via pushmeldingen voor snelle enquêtes, willekeurige promoties of andere vormen van call to action.


Aangepaste apps verbeteren de klantbetrokkenheid

Een app op maat kan exclusieve functies bevatten, zoals chatbots en helpdeskondersteuning, wat de betrokkenheid van een bedrijf bij klanten vereenvoudigt. Apps zorgen ook voor consistentie in de presentatie van producten, omdat ze zijn gebouwd voor een naadloze gebruikerservaring. Bovendien zijn macrogegevens over klantbetrokkenheid en -gedrag een van de belangrijkste statistieken waarvan bedrijven kunnen profiteren van op maat gemaakte mobiele applicaties.


Helpt een sterker merk op te bouwen

Door bekendheid en erkenning te bieden, stelt een goed ontwikkelde toepassing op maat een bedrijf in staat zichzelf te promoten als een sterker merk. Applicatieontwikkelingsbedrijven vertrouwen op unieke maar naadloze UX/UI-ontwerpen om ervoor te zorgen dat gebruikers betrokken zijn en geen ruimte hebben voor klachten. Een effectieve mobiele app maakt het ook gemakkelijker voor potentiële klanten om meer te weten te komen over een bedrijf en wat het te bieden heeft, waardoor de conversie en de ROI wordt verhoogd.


Toepassingen bieden hoge schaalbaarheid

Maatwerk applicaties worden gebouwd voor het gehele bedrijf. Ontwikkelaars maken de app om aan specifieke vereisten te voldoen en schalen deze vervolgens naar behoefte om verschillende gebruiksscenario's te dekken.


Optimaal ontworpen mobiele apps zijn heel schaalbaar en vereisen een minimale hardware- of software-infrastructuur in vergelijking met websites of SaaS-oplossingen.

Het juiste type mobiele applicatie kiezen

De eerste stap naar het ontwikkelen van een effectieve mobiele strategie is beslissen op welk type apparaat je wil richten. Bij Enkonix bieden we een end-to-end ontwikkelingsservice voor mobiele apps, waaronder:


Web gebaseerde mobiele apps

Toepassingen die in een browser worden uitgevoerd zonder dat je een bestand hoeft te downloaden of software op het apparaat hoeft te installeren. Deze toepassingen kunnen enige vorm van gebruikersinteractie vereisen, zoals het klikken op knoppen of scrollen door pagina's. Voorbeelden zijn de Messenger-chatbot van Facebook en Google Maps Street View.


Native mobiele apps

Deze applicaties zijn gebouwd om op één platform te werken. Een dergelijke app kan specifiek voor Android, iOS of Windows worden ontwikkeld en biedt doorgaans betere prestaties dan webgebaseerde apps omdat ze zijn samengesteld met de API's van het besturingssysteem in plaats van te vertrouwen op HTML5/JavaScript. Een van de grootste voordelen van native applicaties is dat het de gebruikerservaring optimaliseert, waardoor teams snelle en intuïtieve apps kunnen bouwen. Voorbeelden zijn WhatsApp, Instagram, Uber, Spotify, Netflix, etc.


Hybride mobiele apps

De ontwikkeling van dergelijke applicaties is afhankelijk van een combinatie van zowel native als webtechnologieën die worden gebruikt om applicaties met één pagina te bouwen. Een dergelijke ontwikkelingsaanpak stroomlijnt het bouwproces, aangezien teams geen producten voor verschillende platforms hoeven te bouwen en onderhouden. Hierdoor kunnen hybride apps profiteren van alle voordelen die elke technologie biedt, terwijl de nadelen en inspanningen bij de ontwikkeling worden geminimaliseerd om aan verschillende gebruikersvereisten te voldoen. Hybride apps worden uitgevoerd via webbrowsers en zijn gebouwd voor platformonafhankelijke functionaliteit.

Hoe Enkonix kan helpen

De kosten van het ontwikkelen van een op maat gemaakte mobiele applicatie zijn afhankelijk van een combinatie van langetermijndoelen, technische vereisten en human resources om de applicatie te ontwikkelen. In de meeste scenario's heeft de samenstelling van het ontwikkelteam een direct effect op de projecttijdlijnen en heeft het de grootste impact op het totale budget. Een veel voorkomende misvatting is dat goedkopere vaak staat voor lage kwaliteit. Nou, dat is niet altijd waar.


Bij Enkonix zijn we er trots op dat we tot op heden honderden mobiele apps op maat voor verschillende klanten hebben ontwikkeld tegen de meest redelijke prijs - met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Als productkwaliteit net zo belangrijk is als de kosten, dan is Enkonix de partner die je nodig hebt voor de reis naar digitale transformatie.

Onze belangrijkste voordelen:

Enkonix biedt volledige applicatie-ontwikkeling om organisaties te helpen zakelijke ideeën om te zetten in effectieve digitale producten.

Technologieën

We gebruiken moderne applicatie-ontwikkelingstools om schaalbare en veilige apps te bouwen die een rijke klantervaring bieden. Voordat we een platform kiezen, zorgen we ervoor dat we de functies uitgebreid hebben besproken en je het platform kiest dat je doelstellingen ondersteunt.

Technologies Logo

Klaar om je idee te bespreken of ons vragen hierover te kunnen stellen?

Of je nu zeker weet wat je nodig hebt of niet, laat het ons gerust weten en wij helpen je graag verder.

Ontwikkelbedrijf van mobiele apps met de nieuwste technologie

Contact

Vraag een consult aan voor de ontwikkeling van mobiele apps
Sophie Hoofd Business Development en Marketing

voor een gratis consult & uitgebreide offerte

Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik het privacybeleid van Enkonix heb gelezen en accepteer ik het Privacybeleid .

Dankjewel

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontwikkel een product met behulp van een ontwikkelbedrijf van mobiele apps