Experience

Op zoek naar een ontwikkelbedrijf voor maatwerk software voor jouw branche?

Bij Enkonix helpen we de efficiëntie van je bedrijf te verbeteren met op maat gemaakte software die is ontwikkeld om aan specifiek gestelde vereisten te voldoen.

clutch

Wil je een aangepaste, schaalbare softwareoplossing maken?

Wij helpen je met het ontwikkelen van maatwerk software om jullie teams kennis te laten maken met de gewenste functies en zo nieuwe mogelijkheden bovenop uw bestaande tech stack te ontwikkelen.

Over Enkonix

We maken producten op maat om organisaties te helpen hun doelen te bereiken, wat resulteert in verbeterde productiviteit en een gepersonaliseerde klantervaring. Onze samengestelde services zorgen ervoor dat je digitale transformatietraject grondig wordt beoordeeld, gepland en uitgevoerd.

Case Study

NuTheorie

NuTheorie is een toonaangevende Nederlandse rijschool die een unieke methodiek heeft ontworpen om rijtheorie in één dag aan te leren.

1

/

2

Onze aanpak voor softwareontwikkeling op maat

Voordelen

Voordelen

* Klantgerichte teamstructuur
* Nauwkeurige projectplanning en -coördinatie
* Maximale transparantie
* Gebruikersgericht productontwerp
* Gedetailleerd projectplan
* Robuuste beveiliging

Tumbnails

cmm

Onze stakeholders zijn blij met het werk van Enkonix en hun bijdrage aan de groei van het bedrijf door de jaren heen. Het team is zeer responsief en communicatief. Wat nog belangrijker is, ze zijn een echte partner voor de klant.

user
Jimmy Directeur van NuTheorie

Neem contact met ons op om je idee te bespreken en wij maken gratis een gedetailleerde offerte

* Productontwerp

* Webontwikkeling

* Mobiele ontwikkeling

Inhoudsopgave expand

Waarom je bedrijf een softwareoplossing op maat nodig heeft?

Het goede nieuws is dat technologie het voor bedrijven mogelijk maakt om direct toegang te krijgen tot bepaalde informatie of nieuwe doelgroepen door middel van innovatieve softwareontwikkeling op maat. Echter het omzetten van een idee of een bedrijfsdoel in een softwaretoepassing is een grote uitdaging. Hoewel dat verontrustend klinkt, hoeft het niet ingewikkeld te zijn met het juiste team van experts en de juiste rwegingen.

Aangezien elk bedrijf opereert in een andere demografie, gebruikersbasis, industrie of marktsegment, verschillen de operationele doelen, evenals de softwarevereisten. Als gevolg hiervan voldoet een standaard softwareoplossing vaak niet aan de vereisten. Aan de andere kant kun je met maatwerk software ervoor zorgen dat alle bedrijfsdoelstellingen centraal blijven staan in het digitale transformatietraject. Maatwerk software biedt bedrijven verschillende voordelen, zoals:

Eenvoudige, goedkope integratie

Aangezien verschillende bedrijven verschillende technologische behoeften hebben, komt de aanschaf van alle kant-en-klare software het bedrijf vaak niet ten goede. Aan de andere kant wordt op maat ontwikkelde software gebouwd in overeenstemming met de vereiste ontwikkelings-, uitvoerings- en nalevingsnormen van het bedrijf. Dit betekent vaak dat de hele tech-stack is gemaakt om te voldoen aan specifieke zakelijke vereisten van de organisatie, wat verbeterde interoperabiliteit en flexibiliteit in configuratie biedt.

Consistente interface en toepassingen

Kant-en-klare software wordt doorgaans ontwikkeld door leveranciers die vertrouwen op ongelijksoortige ontwerp- en UX/UI-principes die kunnen verschillen van de principes van de organisatie. Aangezien elke organisatie een combinatie van tools en services voor bedrijfsprocessen moet gebruiken, kunnen standaardlay-outs, bedieningselementen en toepassingen verwarrend en irrelevant zijn. Daar tegenover biedt maatwerk software een op maat gemaakte interface die is ontworpen voor de stijl en ontwerpkeuzes van de organisatie. Dit zorgt niet alleen voor een consistent uiterlijk in verschillende applicaties van een organisatie, maar helpt ook de bruikbaarheid en productiviteit te verbeteren.

Efficiëntie

Er wordt software op maat ontwikkeld om aan de eisen van één specifieke organisatie te voldoen. Als gevolg hiervan worden het ontwikkelingsproces en het softwaregebruik als efficiënter beschouwd omdat het product geen overbodige functies heeft. Maatwerk ontwikkeling verlaagt daarmee ook de kosten, omdat er niet voor deze extra functies hoeft te worden betaald. Het proces van het ontwikkelen van maatwerk software op maat neemt ook ongewenste integratiecomplexiteit weg. Naadloze integratie met andere componenten stroomlijnt ook de tech-stack, waardoor de operationele efficiëntie verbeterd en veelvoorkomende technische uitdagingen worden weggenomen.

Verbeterde schaalbaarheid

Hedendaagse bedrijven vertrouwen op workloads die flexibel zijn en dit is vaak niet mogelijk met kant-en-klare oplossingen. Op maat gemaakte software wordt daarentegen ontwikkeld met het oog op bestaande en toekomstige zakelijke behoeften. Als zodanig kan een aangepaste applicatie op unieke wijze bedrijfs- en procesworkflows accommoderen zonder operationele knelpunten te creëren door plotselinge pieken in gebruik te ondersteunen.

Ondersteuning van huidige technologie

Bedrijven gebruiken vaak verschillende middelen om nieuwe trends en technologieën toe te passen die meestal overbodig zijn voor hun eigen gebruik. Een meer efficiënte manier is om bestaande tools en frameworks om te bouwen met behulp van de nieuwste technologieën om zo geavanceerde features te ontwikkelen tegen een fractie van de kosten. Dit neemt ook mogelijke uitdagingen weg die gepaard gaan met het integreren van een nieuw systeem. Het laten ontwikkelen van software op maat biedt ook nieuwe mogelijkheden om tegemoet te komen aan het altijd veranderende technologielandschappen, terwijl de uitgebreide inspanning die nodig is om de integratie te configureren of eventuele interne bijscholing je bespaard blijft.

Beveiliging en het naleven hiervan

Zelfs met ontwikkelingsteams van wereldklasse, volgen de meeste kant-en-klare oplossingen alleen wereldwijde normen, regels en voorschriften bij het maken van hun producten. De ontwikkeling van software op maat maakt gebruik van productflexibiliteit om teams systemen te laten ontwikkelen met branchespecifieke normen. Het is ook gemakkelijker om aangepaste software te integreren met bestaande authenticatie- en autorisatiemechanismen voor meer controle over systeem- en gegevenstoegang.

Leverancier-onafhankelijke oplossingen

Kant-en-klare oplossingen zijn meestal afhankelijk van ontwerpbeperkingen in de tech stack. Maatwerksoftware daarentegen is gebouwd om naadloos te integreren met bestaande processen. Met een dergelijke op maat gemaakte applicatie hoeven organisaties zich dan ook geen zorgen te maken over beperkte functies en vaste patchdatums van externe softwareleveranciers.

Voorbeelden van softwareontwikkeling op maat

Hoewel elk bedrijf anders, zijn er tal van factoren waarmee rekening gehouden dient te worden voordat ze de reis om software te ontwikkelen aan kunnen gaan. Onze softwareontwikkelingsprofessionals hebben veel ervaring in meerdere domeinen, branches en technologieën. Enkele vooraanstaand branches waaraan we onlangs hebben samengewerkt, zijn:

E-learning

We ontwikkelen krachtige systemen die training en leren via internet of via een particulier netwerk vereenvoudigen. We beginnen onze samenwerking met de klant door te bepalen wat de meest geschikte ontwerp- en platformvereisten van het Learning Management System zijn. Daarbij analyseren we ook de trainingsbehoeften om het Sharable Content Object Reference Model (SCORM) te ontwikkelen waarmee klanten leer- of testmodules kunnen aanbieden aan gebruikers wereldwijd. Onze e-learningprojecten omvatten een breed scala aan toepassingen, waaronder: personeelstraining, compliance training, technische training, evenals training voor partners en klanten.

E-commerce

Een stijging van het aantal e-commercetransacties wordt algemeen toegeschreven aan de exponentiële groei van mobiele apparaten en het gemak om online te winkelen. Hierdoor kunnen bedrijven ook klanten over de hele wereld verwerven. Bij Enkonix hebben we jarenlange ervaring om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van stijlvolle en gebruiksvriendelijke webwinkels voor een betrouwbare service. Ons team combineert beveiligde code en unieke ontwerpen om eenvoudige navigatie mogelijk te maken en tegelijkertijd naadloze transactie, inventaris- en backofficebeheer te garanderen.

Finance

Wij helpen organisaties indrukwekkende oplossingen te ontwikkelen die de levering van financiële diensten automatiseren en verbeteren. Onze expertise omvat ook het gebruik van gespecialiseerde algoritmen om veilige applicaties te bouwen om organisaties te helpen hun fiscale processen beter te beheren. Mobiel bankieren, geld overmaken, kredietaanvragen of klantrelatiebeheer - we doen het allemaal.

Hoe kan Enkonix helpen

De kosten van het ontwikkelen van software op maat zijn afhankelijk van een combinatie van langetermijndoelen, technische vereisten en beschikbare middelen om de applicatie te ontwikkelen. In de meeste scenario's heeft de samenstelling van het ontwikkelteam een direct effect op de duur van het project en dit heeft de grootste invloed op het totale budget. Een veel voorkomende misvatting is dat goedkoper gelijk staat aan lage kwaliteit. Dat is niet altijd waar.

Bij Enkonix zijn we er trots op dat we tot op heden honderden maatwerk softwareapplicaties voor verschillende klanten hebben mogen ontwikkelen tegen een zeer redelijke prijs - met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Als productkwaliteit net zo belangrijk is als de kosten, dan is Enkonix de partner die je nodig hebt voor de reis naar digitale transformatie.

Onze belangrijkste voordelen:

Enkonix biedt end-to-end technologieadvies en ontwikkelingsdiensten om bedrijven te helpen robuuste softwareoplossingen te bouwen.

Technologieën

We maken gebruik van beproefde frameworks, tools en methodologieën om organisaties te helpen veilige, intuïtieve en goed presterende software te bouwen. Voordat we aan specifieke technologie gaan werken, zorgen we ervoor dat onze klanten het ermee eens zijn en bespreken we de verschillende vooruitzichten, zoals integratie, schaalbaarheid en interoperabiliteit.

django flutter swift vue
Technologies Logo

Klaar om je idee te bespreken of ons vragen hierover te kunnen stellen?

Of je nu zeker weet wat je nodig hebt of niet, laat het ons gerust weten en wij helpen je graag verder.

Ontwikkelbedrijf van maatwerk software met de nieuwste technieken

Contact

Vraag advies aan over full cycle maatwerk softwareontwikkeling
Sophie Hoofd Business Development en Marketing

voor een gratis consult & uitgebreide offerte

Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik het privacybeleid van Enkonix heb gelezen en accepteer ik het Privacybeleid .

Dankjewel

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak een product met full cycle maatwerk softwareontwikkeling